avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Deplasare între proprietăți
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Deplasare între proprietăți

Pot sa m-a deplasez o data pe săptămâna la o alta proprietate a mea aceasta fiind nelocuită .am un cățel acolo ,distanță este de 15 km
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:45, 25 Martie 2020
Puteti sa va deplasati avand asupra dv adeverinta pe proprie raspundere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deplsare persoana cu varsta peste 65 ani lazar sava lazar sava Tatal care are varsta peste 65 ani, poate sa se deplasez in afara intervalului 11-13 , doar in autoturism , pentru a-si duce si a-si aduce cu masina fiica la ... (vezi toată discuția)
Deplasare în interes profesional în timpul stării de urgentă norbertfogarasi norbertfogarasi Ce fel de adeverință/document am nevoie decă deplasez în interes profesional ca administratorul unei firmei în timpul stării de urgență? De ex: Duc ... (vezi toată discuția)
Contract carla_carola carla_carola Copilul meu a infiintat un S.R.L. Pentru inceput folooseste masina noastra pentru a se deplasa la punctul de lucru , acesta fiind la aprox. 25 km distanta de ... (vezi toată discuția)