avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pfa agent imobiliar
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pfa agent imobiliar

Pentru a deveni agent imobiliar si a lucra ca pfa ,imi trebuie curs autorizat? Unde ma pot inscrie?
Ce alte variante mai am sa lucrez ca pfa fără să am o facultate sau postliceala?

Alte discuții în legătură

Cod caen 8291=activitati ale agentiilor de colectare si ale birourilor (oficiilor) de raportare a creditulu Gizus Gizus Cod Caen 8291=Activitati ale Agentiilor de colectare si ale birourilor( oficiilor) de raportare a creditulu Asi dori sa stiu daca nu am facultatea terminata ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pfa electrician Andr123478 Andr123478 Buna ziua, as dori sa imi deschid un pfa pentru prestarea serviciului de electrician, este nevoie pentru aceasta doar de autorizatia ANRE sau mai este necesar ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl-d sau af intermedieri imobiliare Ionut_imob Ionut_imob Va rog sa ma ajutati si pe mine, vreau sa-mi deschid o firma de imobiliare (intermediere) cu asociat unic (doar eu). Am 28 ani si nu stiu ce sa aleg dintre ... (vezi toată discuția)