avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit nebancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit nebancar

Buna seara. Am luat un credit nebancar și în contract figurez cu vechiul buletin. Pot sa nu plătesc că datele nu sunt bune? (Serie, număr, data expirării.)
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:51, 26 Martie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu buletinul a facut creditul, persoana si nu prin buletin sunteti identificat, ci prin cnp, Banii, tot dvs i-ati consumat, asa ca trebuie sa ii inapoiati.
Și acum se poate amâna plata? Dar ratele tot merg înainte?

gi-jane2 a scris:

Nu buletinul a facut creditul, persoana si nu prin buletin sunteti identificat, ci prin cnp, Banii, tot dvs i-ati consumat, asa ca trebuie sa ii inapoiati.

nu va scuteste nimeni de ele. daca nu va permiteti sa le platiti pt ca de ex, ati ramas fara job acuma, puteti depune cerere pt pasuire. Ramane de vazut cand apare ordonanta la ce tip de credite si facute la cine, se refera.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cartea de identitate si cheltuielile de intretinere just4me just4me dupa ce am ajutat un prieten am ramas buna de plata cam 2000lei si m-ar interesa daca as putea recupera din paguba macar. un amic de-al meu a ramas pe ... (vezi toată discuția)
Probleme cu bancile zuzulici74 zuzulici74 Am un card de credit la [editat],din Decembrie nu am mai putut platii ratele am incercat sa iau legatura cu ei sa le explic dar imi spun ca nu mai pot face ... (vezi toată discuția)
Contestatie notificare de plata irina_ivan irina_ivan Buna ziua. Ma \"confrunt telefonic si pe mail\" de ceva vreme cu o institutie financiara nebancara care sustine ca am luat de la ei un al doilea credit si in ... (vezi toată discuția)