avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cum primesc inapoi banii daca anulez concediul
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cum primesc inapoi banii daca anulez concediul

Buna ziua!Am rezervat prin Early Booking un sejur in Bulgaria ,pentru perioada 6-13 iulie ,prin agenția Sindi Tour .Avand in vedere situatia in care ne aflăm, am cerut anularea concediului si mi s-a spus ca pot anula ,dar nu primesc banii inapoi ,aceștia fiind la furnizor,adica la hotelul din Bulgaria si ca pot doar reprograma ,plătind o suma de bani in plus pentru perioada aleasă,daca aceasta este in iulie sau august.Nu se stie daca vom mai putea merge si as dori sa stiu cui ma pot adresa pentru a primi banii inapoi. Ce pasi trebuie sa urmez?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: crismona , utilizator 11:11, 25 Martie 2020
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demers legal in situatia in care agentia de turism nu onoreaza contractul lolevlad lolevlad Buna seara. Ce demers putem face in situatia in care agentia de turism nu respecta contractul? Situatia in care ne aflam este ca am cumparat un pachet de ... (vezi toată discuția)
Anularea unei rezervari nerambursabile mella12 mella12 Buna seara! Intampin urmatoarea problema: am facut o rezervare pe booking pentru un sejur la un hotel in Bulgaria. Mentionez ca sunt la a doua rezervare, in ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani de sejur GalLacika GalLacika Buna ziua Avem un sejur rezervat in Bulgaria, cu plecare pe 13 Iulie. Am solicitat reprogramarea sejurului pentru anul viitor dar am primit un raspuns ca se ... (vezi toată discuția)