avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Ordonate militare
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Ordonate militare

Soacra deține un PFA (magazin mixt preponderent alimentare)este singura angajată (administrator)cum pot eu să o ajut cu aprovizionarea de la depozite? Ea nu deține nici permis de conducere și nici mașină.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:31, 26 Martie 2020
Facati un contract, ceva...sa nu se considere munca "la negru".
Prin incheierea unui contract cu PFA-ul soacrei.
Dar pe timp de urgență unde sa fac? Nu pot face o delegare semnată și ștampilată de PFA?
Transmiterea c.i.m. in REVISAL se procedeaza conform procedurilor stabilite de catre ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca neinregistrat adygrecu adygrecu Buna Ziua. Timp de 10 luni am lucrat la o firma pe baza unui contract de munca, dupa aceste 10 luni am dorit sa plec de la acesta firma doar ca inainte de a ... (vezi toată discuția)
Contract de munca companie internationala nestampilat si fara numar inregistrare..este valabil? claudiughebauer claudiughebauer Am un contract pe 6 luni de la o firma mare de afara ,mi s-a facut protectia muncii si avizare psihologica si analize dar nu am primit numic constatator mai ... (vezi toată discuția)
Revisal pesonal contractual Subcinschi Subcinschi Buna, Va rog sa-mi spuneti daca se intocmeste revisal pentru personal contractual daca se modifica salariul minim , in baza HG.? sau se face revisal doar ... (vezi toată discuția)