jurist2020 
	    	Utilizator

jurist2020 
	    	Utilizator	    

EugenPurdea 
	    	Utilizator

EugenPurdea 
	    	Utilizator	    

EugenPurdea, utilizator
 EugenPurdea, utilizator 	
			 Emilika40 
	    	Utilizator

Emilika40 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 icarmen	                   

Buna ziua, am o intrebare: sunt cetatean roman cu domiciliul in strainatate, nu am venituri nici in Romania nici in Canada deoarece sunt studenta la master. As ... (vezi toată discuția)
	                    icarmen	                   

Buna ziua, am o intrebare: sunt cetatean roman cu domiciliul in strainatate, nu am venituri nici in Romania nici in Canada deoarece sunt studenta la master. As ... (vezi toată discuția)

bladeiii	                   

În urmă cu ceva timp am depus un dosar la Primarie în vederea obtinerii unui apartament ANL . Pentru fiecare document anexat se obtinea un punctaj . Dupa ce ... (vezi toată discuția)
	                    bladeiii	                   

În urmă cu ceva timp am depus un dosar la Primarie în vederea obtinerii unui apartament ANL . Pentru fiecare document anexat se obtinea un punctaj . Dupa ce ... (vezi toată discuția)

deliadinu	                   

Buna ziua,
In anul 2008 cat inca eram casatorit cu sotia mea am contractat un credit pentru altcineva. Sotia mea a stiut de acest credit si am decis de ... (vezi toată discuția)
	                    deliadinu	                   

Buna ziua,
In anul 2008 cat inca eram casatorit cu sotia mea am contractat un credit pentru altcineva. Sotia mea a stiut de acest credit si am decis de ... (vezi toată discuția)