avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Plata persoanelor aflate in izolare la domiciliu
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Plata persoanelor aflate in izolare la domiciliu

Buna ziua
Pentru o persoana aflata la domiciliu in izolare (sosita din Germania in conditii bune de sanatate fara nici un simtom) cine o plateste? Angajatorul o obliga sa vina la serviciu sau ii solicita concediu fara plata; el nu accepta concediu de odihna.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:21, 26 Martie 2020
I se poate supenda c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am o nelamurire. in urma depistarii pozitiv a doi ... cristinaIonita81 cristinaIonita81 Buna ziua. Am o nelamurire. In urma depistarii pozitiv a doi colegi cu covid 19 angajatorul a hotarat sa testeze intreg personalul lasandu-ne acasa doua/trei ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am și eu următoarea întrebare ținând cont de ... crangasug crangasug Bună ziua, Am și eu următoarea întrebare ținând cont de situația actuală din Romania: in momentul de față, daca te îmbolnăvești de COVID nu mai ... (vezi toată discuția)
Angajatorul concediaza salariatul care solicita concediu de odihna danesdan danesdan Buna ziua, Fiica meu dupa 14 luni de cautari si-a gasit un loc de munca unde (fericire) i s-au intocmit si formele legale si unde (cateodata) i se plateste ... (vezi toată discuția)