avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Domenii profesionale esentiale
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Domenii profesionale esentiale

As dori sa stiu care sunt domeniile profesionale esentiale in aceasta perioada; si care sunt consecintele (daca sunt) daca demisionezi in aceasta perioada.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:38, 26 Martie 2020
Nu se intampla nimic daca demisionati.

Nimeni nu poate fi obligat sa munceasca sau sa nu munceasca intr-un anumit loc de munca ori intr-o anumita profesie, oricare ar fi acestea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie din sanatate adrenaline96 adrenaline96 Buna ziua, Lucrez in domeniul sanatatii si as dori sa imi dau demisia... Avand in vedere situatia cu coronavirus, credeti ca exista vreun impediment? Vreo ... (vezi toată discuția)
ModificĂri codul muncii_30 iunie 2020 Anne Maria Anne Maria Bună ziua, Textul unui articol publicat de către avocat.net spune: ,,Nu va fi considerată însă discriminare o EXCLUDERE, DEOSEBIRE, RESTRICȚIE ... (vezi toată discuția)
Obligat sa-mi dau demisia papion papion pt ca nu vreau sa stau la ore suplimentare,ma obliga sa-mi dau demisia ce pot sa fac? (vezi toată discuția)