Trimiterea prin e-mail sau pe WhatsApp a declaratiei pe proprie raspundere cf OM nr 3/2020 nu va pare o solutie mai optima?
Sa aiba politia o adresa de e-mail sau un nr de telefon special pentru asa ceva si se va arata ca a facut comunicarea.
Nu imi pare corect sa se dea amenzi la cei care nu au imprimante deoarece pare sa fie discriminare...
Si sa mearga la.xerox ca sa cumpere...nepotrivit...in conditiile actuale...
Poti sa scrii de mana declaratia (olograf zicea o distinsa ziarista. Asta da premonitie!). Stiu, pt. multi dottore va fi greu sa-si aminteasca cum se tine pixul in mana....
Pentru o contabilizare, daca s-ar considera util asa ceva, ar fi de preferat cum am aratat eu.
Multi nu stiu ce sa scrie in declaratie si daca nu au tipizat degeaba.
La tara nu au nicio treaba oamenii.
Desi sunt un tip mai complicat decat prevede legea imi plac lucrurile simple in situatii de criza maxima, mai ales atunci cand autoritatile par fara solutii si fara idei.
Trimiterea actului de identitate fotografiat pe e-mail ar rezolva problema si ar trece doar ora.
Mie imi pare ceva simplu si se poate face si economie de hartie.
Nici nu stiu daca se mai fabrica hartie.
Unii fac facturi electronice ca sa nu se mai taie paduri iar altii invita la.folosirea de hartie in milioane de file pe zi si la un consum excesiv de hartie.
Daca nu suntem putin inteligenti riscam sa intram.si in criza hartiei...