avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1202 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Risc maternal
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Risc maternal

Buna ziua,
Sunt însărcinată in 16 saptamani urmează să intru in concediu de risc maternal.Intrebarea este acesta poate fi întrerupt dupa o luna sau doua si pot merge din nou la lucru? Deoarece eu vreau sa stau acasa doar pana trece epidemia de covid-19.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:43, 26 Martie 2020
Se poate reveni la munca dupa concediu de risc maternal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizație Andreealinda Andreealinda Bună sunt în concediu creștere copil pana în martie! Între timp sunt însărcinată și urmează sa nasc la Sf lui iulie. La lucru ar trebui sa ma întorc ... (vezi toată discuția)
Concediu dupa concediu dupa concediu ? claudia niculescu claudia niculescu Buna ziua tuturor ! Sunt insarcinata in 19 saptamani, data nasterii 26 iunie 2009. Problema mea este ca avand o meserie statica , la sfarsitul unei zile de ... (vezi toată discuția)
In cat timp trebuie sa anunt la servici ca sunt insarcinata? adela05 adela05 Exista vreun termen legal in care sunt obligata sa anunt la servici ca sunt insarcinata? Eu am deja 13 saptamani si nu am anuntat, deoarece vroiam sa trec cu ... (vezi toată discuția)