avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Legea 19 2020
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Legea 19 2020

Dacă eu lucrez de acasă deci nu pot beneficia de lege iar soțul lucrează în mapn nici el nu poate beneficia, el ar putea sa își ceara mărirea de salar conform legii?

Alte discuții în legătură

Bună ziua! soția lucrează la o clinică particulară de recuperare ... ciprianpaul ciprianpaul Bună ziua! Soția lucrează la o clinică particulară de recuperare medicală ( kinetoterapeut), eu lucrez in Mapn, avem doi copii in varsta de 10 si 5 ani. ... (vezi toată discuția)
Referitor la oug 147/2020: daca eu lucrez in sistemul sanitar ... tincuirina tincuirina Referitor la OUG 147/2020: daca eu lucrez in sistemul sanitar si sotul realizeaza venituri impozabile sin activitati independente, pot beneficia de o majorare ... (vezi toată discuția)
Indemnizația de 75 la suta pt cei cu copii pana la 12 ani Ionelapaula Ionelapaula Bună ziua am și eu o întrebare la dumneavoastră eu lucrez la spital soțul la patron eu dc nu pot beneficia de mărirea aceea pt copil pana în 12 ... (vezi toată discuția)