avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Șomaj tehnic.
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Șomaj tehnic.

Nu beneficiez de șomaj tehnic, deoarece mai am o sursă de venit .Care este temeiul LEGAL?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:08, 26 Martie 2020
Somajul tehnic este pentru cei care au c.i.m. ... dvs in ce calitate mai aveti o sursa de venit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Șomaj ionel54 ionel54 Bună ziua! Am fost angajată cu carte de muncă la un magazin de suveniruri,într-un complex comercial. Din 16.03.2020,s- a redus programul din cauza ... (vezi toată discuția)
Dreptul la somaj tehnic digi2012 digi2012 Sunt administrator și angajat al unui SRL, care face consultanta și management. Datorita crizei COVID19 afacerea a picat, cei cu care lucram nu mai au nevoie ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic-sau nu? sorin2561 sorin2561 As vrea sa stiu daca s-a procedat legal atunci cand seful de sectie din intreprindere a trimis o parte din angajati acasa,spunandu-le ca datorita lipsei ... (vezi toată discuția)