avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Expirare numere provizorii in perioada Covid-19
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Expirare numere provizorii in perioada Covid-19

Buna ziua, mai pot circula cu masina daca ii expira numerele provizorii, dat fiind faptul ca ne confruntam cu situatia Covid-19? Mentionez ca nu mai pot scoate alt rand de numere provizorii, iar la RAR am fost respinsa. Am inercat ca merg la service dar lumea e tot mai agitata si spun ca nu mai iau masini pentru ca or inchide. Multumesc si multa sanatate!!!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:19, 26 Martie 2020
Sunati la rutiera si vedeti ce va spun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numere provizorii masina lady34 lady34 daca am scos un rand de numere provizorii la masina in octombrie, deatunci nu am mai scos, pot scoate acum dupa atatea luni inca un set de numere provizorii? (vezi toată discuția)
Numere provizorii aura_1 aura_1 buna ziua pt cate zile se pot lua nr rosii? multumesc (vezi toată discuția)
Numere rosii-rovinieta ady_sipos ady_sipos buna ziua,ar putea sa-mi spuna cineva exact daca e nevoie de rovinieta cu numere provizorii?daca da in ce conditii-numai la iesirea din localitate ,ori pe ... (vezi toată discuția)