avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Conditii de acordare a stimulentului de insertie pana ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Conditii de acordare a stimulentului de insertie pana la indeplinirea varstei de 3 ani

Acordarea stimulentului de insertie este afectata in vreun fel in conditiile in care angajata care beneficiaza de el isi ia concediu fara plata?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:07, 26 Martie 2020
Da.
Se acorda doar daca realizeaza venituri impozabilie si inceteaza cand nu mai faca asta.
In speta, plata stimulentului va inceta in cazul CFP.
Inceteaza doar pe perioada CFP si se reia la iesire din CFP sau inceteaza definitiv?
Dreptul la stimulentul de inserție inceteaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariata care se întoarce din cci Maria Diana tm Maria Diana tm Pe perioada cat am fost însărcinată mi s-a desființat postul ca urmare a închiderii agentiei. Pana la intrarea în concediu de maternitate mi-am ... (vezi toată discuția)
Concediere dupa renuntarea la concediul de cresterea copilului Constantin Popovici Constantin Popovici In speta , niciunul dintre parinti nu doreste intrarea in concediul de cresterea copilului sau se reintoarce imediat la servici primind in schimb bonificatia ... (vezi toată discuția)
Desfacerea contaractului colectiv de munca valikg valikg Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o informare in urmatoarea speta: -in data de 21.03.2012 am reinceput activitatea in cadrul companiei din concediul de ... (vezi toată discuția)