avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Ordonanta suspendare credite
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Ordonanta suspendare credite

Buna dimineata! Va rog sa-mi spuneti daca pot si amanate si creditele facute la CAR-uri? Spre exemplu sotul meu are un credit de 80.000 lei la un CAR, pe care l-am facut din cauza ca un executor bancar nu a ridicat oprirea de pe contul sotului meu, chiar daca acel credit a fost achitat inca din 2013, astfel fiind nevoiti sa apelam la un credit de tip CAR. Va multumesc! Doamne ajuta!
Cel mai recent răspuns: jurist2020 , utilizator 14:41, 27 Martie 2020
Da, toate creditele pot fi amânate. Vă recomand să solicitați în scris (prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire, sau prin e-mail, cu confirmare de primire - pe adresa oficială a CAR, până la data încetării stării de urgență, acest lucru, sau telefonic (dar să vă înregistrați convorbirea (anunțându-l în prealabil, la începutul convorbirii, și cerându-i aceptul reprezentantului CAR, că veți înregistra convorbirea). Ordonanța se aplică tuturor creditelor (bancare, IFN).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit abuziv ifn ContSters467198 ContSters467198 Am achiziționat un produs de pe un magazin online . Produsul era integrat Intr-o campanie \"X rate fara dobânda\" creditul urmând să fie acordat de către ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita Chestiuta Chestiuta Buna ziua, Am si eu o intrebare referitoare la un credit IFN. Am fost nevoita sa aplelez la un credit IFN datorita unor probleme de sanatate ale mamei si ... (vezi toată discuția)
Obligatia de a raspunde la telefon creditorului (ifn) Dragos1109 Dragos1109 Buna ziua, Am un contract de creditare la o institutie IFN. Ma straduiesc din ianuarie 2015 sa aduc un contract pe linia normala contractuala (am avut o ... (vezi toată discuția)