avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Suspendare plata chirie srl
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Suspendare plata chirie srl

Bună ziua, în condițiile actuale, pandemie de coronavirus, ordonanțe de urgenta, ordonanțe militare, carantina, eu (societate comerciala) ce desfășor activitatea, magazin îmbrăcăminte și încălțăminte într-un spațiu comercial de 67 mp, separat, nu Mall, pot cere suspendare de la plata a chiriei, efectiv deschizi și consumi, nu sunt oameni pe strada datorita celor enumerate mai sus..! Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Schimbare destinatie cladire din magazin mixt si bar in casa de locuit mihneath mihneath Buna ziua, Intrucat prin noua lege de impozitare a spatiilor comerciale s-au pus biruri neimaginabile vreau sa-mi spuneti cum pot face o schimbare a ... (vezi toată discuția)
Prelungire somaj tehnic dupa 01.06.2020 VIODA VIODA Care sunt codurile CAEN pentru care firmele pot prelungi suspendarea contractelor de munca in vederea obtinerii somajului tehnic de la stat? Care sunt ... (vezi toată discuția)
Cum sa deschid spatiu comercial la parterul blocului CristianRadulescu CristianRadulescu Ziua buna tuturor, Cateva intrebari de la un proaspat disponibilizat, adica eu, legata de deschiderea unui spatiu comercial intr-o camera din ap in care ... (vezi toată discuția)