avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Somaj daca am mai putin de 6 luni contributii
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Somaj daca am mai putin de 6 luni contributii

Sunt absolvent de liceu, am terminat si facultatea(2019 informatica) insa nu am dat inca licenta.
Sunt inca angajat ca "Ajutor Programator" insa datorita crizei corona postul meu va fi desfintat ceea ce va duce la concedierea mea. Daca am muncit/cotizat doar 5 din ultimele 12 luni(ultimii 4 ani chiar), ma incadrez pentru somaj?
Ultima modificare: Vineri, 27 Martie 2020
Pablo2020, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:50, 27 Martie 2020
Conditii primire ajutor de somaj
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Absolventa facultate fara licenta, insarcinta Lorena2000v Lorena2000v Buna ziua! Am terminat facultatea fara examen de licenta in data de 02.06, examenul de licenta o sa il dau in iarna, sunt insarcinata si urmeaza sa nasc la ... (vezi toată discuția)
In ce conditii se poate beneficia de somaj? bluehillday bluehillday buna ziua. tinand cont de situatia si legislatia actuala, as putea beneficia de somaj daca in ultimul an nu am avut un loc de munca? eu am terminat studiile de ... (vezi toată discuția)
In urma restructurarii pot fi dat pe un post inferior. Chiriaac Marius Chiriaac Marius Lucrez de 7 luni la un Hypermarket din judetul Bacau. De putin timp, au inceput sa se faca restructurai, momentan lucrez ca operator PC Receptie Marfa, si am ... (vezi toată discuția)