avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Ordonanta 3
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Ordonanta 3

Trebuie completată o declarație pe proprie răspundere pentru fiecare motiv diferit (din lista prezentata in ordonanta) si pentru fiecare zi?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:21, 29 Martie 2020
eu am completat o declaratie cu cumparaturi si pun data cand ma opreste pt control. Nu risipesc hartia.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie completată o declarație pe proprie răspundere pentru fiecare zi in care se iese .,... se pot bifa si mai multe motive ... legea nu interzice..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarația mariuscoditoiu mariuscoditoiu Sunt administrator la Sc-ul meu, ce trebuie sa scriu in declaratia pe propria raspundere când plec de acasă,ptr ca sunt nevoit datorita profilului care il ... (vezi toată discuția)
Locuita diferita de domicilui Alex.duu Alex.duu Buna ziua, Eu locuiesc impreuna cu sotia la socrii intr-o alta localitate fata de cea de domiciliu din buletin. Daca vreu sa ma deplasez de unde locuiesc in ... (vezi toată discuția)
Declaratie proprie raspundere andreea060 andreea060 Buna ziua! Locuiesc in Sibiu si as dori sa calatoresc pana in Cluj Napoca, la prietenul meu care are piciorul rupt si nu mai poate sa se deplaseze in afara ... (vezi toată discuția)