avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Închiderea metroului si ă transportului în ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Închiderea metroului si ă transportului în București ar fi o măsură cât se poate de nepotrivită...

Închiderea metroului pentru motivul ca circula puțini oameni este aberantă.Tocmai ca asa trebuie sa se circule în prezent.
La fel si cu transportul în comun, autobuze, etc.

La metrou se poate circula fără să atingi nimic.
Am mers cu metroul fără să ating absolut nimic.
Este ca si cum mergi pe strada.

Sa.mergi cu taxiul este aberant întrucât este mai periculos decât cu autobuzul.Atingi portița pe.dinauntru si p9ate fi contaminată de cel dinaintea ta...
Le-am mai explicat eu la oameni care se credeau deștepți de ce nu trebuie sa circule cu taxiul...si au inteles...pana la.urma.desi cam greu...

Se va înmulți numărul mașinilor ceea ce in prezent ă fost limitat pentru ca se circulă foarte bine cu transportul în comun.Acum este ca in Austria...

Înmulțirea numărului de mașini particulare duce la aglomerație la benzinărie pentru ca ai nevoie de benzina...si ideea este sa nunfie aglomerație...

Sper ca guvernul.sa nu faca această gafă imensă...
Ultima modificare: Duminică, 29 Martie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:03, 29 Martie 2020
Guvernul a gandit foarte bine.
Era un dezastru daca ar fi inchis transportul în comun in București.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transport peste 3 angajați la puncte de lucru cyan cyan Cum se poate efectua transportul mai multor angajați la punctele de lucru aflate la distante mari în condițiile în care au fost interzise grupuri mai mari ... (vezi toată discuția)
Definire microbuz whitewolfcata whitewolfcata In legislatia romaneasca actuala, termenii de autobuz, respectiv microbuz, sunt definiti in mod imprecis. Desi legea cere expres folosirea AUTOBUZELOR pentru ... (vezi toată discuția)
Am luat amenda in autobuz pe motiv ca mi-a expirat calatoria??? MihaelaSo MihaelaSo Buna ziua, am luat amenda in autobuz pe motiv ca cica mi-a expirat calatoria cu 7 minute si ca trebuia sa compostez inca o calatorie. Eu nu am stiut acest ... (vezi toată discuția)