avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Șomaj tehnic PFA
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Șomaj tehnic PFA

Dețin un PFA,parcare bărci,într-o localitate din Delta,și figurez doar eu,ca administrator.Data fiind situația actuală,cd nu am clienți deloc,pot întrerupe activitatea pe perioada stării de urgență și pot solicita ajutor de la stat,chiar dc nu am avut profit?Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pfa ordonanta 30/2020 actualizata hugobos hugobos Buna ziua! Sunt PFA ,fara contract de munca,cu activitatea taximetrie si as dori sa stiu daca prin ordonanta de urgenta 30/2020 actualizata prin oug 32/2020 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru intreprindere individuala lupuvioleta1 lupuvioleta1 Buna ziua , am un II cu domeniu de activitate cosmetica auto., cu 2 angajati , care din cauza situatiei actuale din luna martie , s a restrans activitatea si ... (vezi toată discuția)
Este necesar sa se intocmeasca declaratia unica pentru intreruperea activitatii pfa. neculai29 neculai29 Bună ziua. Deţin un PFA (activităţi de xerox, secretariat, copiere, dactilografiere etc.), care pe perioada Decretului Președintelui României nr. ... (vezi toată discuția)