avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Este necesar sa se intocmeasca Declaratia unica pentru ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Este necesar sa se intocmeasca Declaratia unica pentru intreruperea activitatii PFA.

Bună ziua.
Deţin un PFA (activităţi de xerox, secretariat, copiere, dactilografiere etc.), care pe perioada Decretului Președintelui României nr. 195/16 Martie 2020 privind instituirea stării de urgență privind COVID-19 pe teritoriul României, am hotărât că activitatea mea (PFA), să o întrerup până la 15 mai 2020. Vreau să ştiu dacă pe perioada Stării de urgenţă menţionată este obligatoriu să întocmesc, Declaraţia unică " de întrerupere temporară pentru ANAF.
Vă mulţumesc!
Cel mai recent răspuns: neculai29 , utilizator 14:31, 28 Mai 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Nu este nevoie.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic CiufPuf CiufPuf Buna seara, Se poate, va rog frumos, sa ma ajutati in legatura cu urmatoarele: - in cazul in care am PFA, dar sunt si angajat la o alta firma, iar PFA-ul ... (vezi toată discuția)
Permis conducere Damcri Damcri Dacă permisul de conducere îmi expira pe 1 aprilie 2020 iar programările pentru vizita medicala s-au anulat toate din cauza covid-19 pot sa ma bazez pe ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihnă ? oanaportar oanaportar Hristos a înviat ! Astăzi s-a pus problema dacă directorii și managerii instituțiilor publice pot pleca în concediu de odihnă pe perioada stării ... (vezi toată discuția)