avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Certificat pfa
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Certificat pfa

Mâ numesc Grec Marinela Iulia din Cluj Napoca sint PFA si lucrez in domeniul coafor frizerie din data de 16 Martie eu nu mai pot desfășura activitatea va rog sa imi Spune-ți cum pot sa obțin ajutorul material dat de stat Multumesc

Alte discuții în legătură

Probleme legate de dreptul muncii în franța. atestat de competenta profesionala in frizerie/coafor. macepaul macepaul Buna! Ma numesc Lucia GOCIA BUZDUGAN si sunt rezident in Franta.De aproximativ 8 luni incerc sa ma instalez ca PFA (aici se numeste auto-antreprenor) in salon ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa - taxe, impozite,etc angel36 angel36 Vreau sa-mi deschid un pfa (frizerie sau coafor), in mediul rural , jud. buzau dar am o mare teama de taxele si impozitele pe care le voi plati .Pasii de ... (vezi toată discuția)
Certificate pfa Grec marinela iulia Grec marinela iulia Sint PFA in domeniul activități de înfrumusețare si fin data de 16 Martie eu nu mai pot sa imi desfășori activitatea deci nu mai am niciun venit va rog ... (vezi toată discuția)