avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Certificate pfa
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Certificate pfa

Sint PFA in domeniul activități de înfrumusețare si fin data de 16 Martie eu nu mai pot sa imi desfășori activitatea deci nu mai am niciun venit va rog să-mi Spune-ți cum pot primi ajutorul de la stat

Alte discuții în legătură

Certificat pfa Grec marinela iulia Grec marinela iulia Mâ numesc Grec Marinela Iulia din Cluj Napoca sint PFA si lucrez in domeniul coafor frizerie din data de 16 Martie eu nu mai pot desfășura activitatea va ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social pfa ceruta de anaf danpin69 danpin69 Buna ziua Am o intrebare si anume: Sunt PFA, cu norma de venit, neplatitor de TVA, cu domeniu de activitate (coafura si alte activitati de infrumusetare ... (vezi toată discuția)
Pfa activitati de consultanta in domeniul relatiilor publice si al comunicarii- cod caen 8299 si activitati ale agentilor si brokerilor de asigurari-cod caen 6622-neplatitor tva ACHIM EUGEN ACHIM EUGEN BUNA ZIUA. Sint Burebista 1989. Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac pentru a incepe activitatea de PFA in domeniile :PFA activitati de consultanta in ... (vezi toată discuția)