avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1497 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Ajutor financiar covid 19
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Ajutor financiar covid 19

Buna ziua, as dori sa aflu dacă un SRL fără angajați , având ca obiect de activitate transportul alternativ de persoane, poate primi ajutor financiar pr perioada stării de urgenta.
Administratorul firmei poate beneficia de șomaj tehnic in situația in care nu este angajat?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:14, 30 Martie 2020
Notiunea de somaj este lipita de notiunea unui contract individual de munca.
Nu exista contract individual de munca, nu poate beneficia de somaj.
Da, nu aveti cum sa primiti șomaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ii, if, pfa, ajutor indemnizație only4mobile only4mobile Suntem o I.F. (Întreprindere Familială) alcătuită din 2 membri soț și soție. Soția lucrează în paralel la firma PEPCO, de unde a fost dată în ... (vezi toată discuția)
Transmitere revisal somaj tehnic MANUELAZAMFIR MANUELAZAMFIR in conditiile actuale, datorate coronavirusului, care este termenul in care se face declararea in revisal pentru intrarea in somaj tehnic a unora dintre ... (vezi toată discuția)
Ce pot face daca srl-ul meu, la care sunt angajat unic, nu mai are activitate? Milenic Milenic Sunt unicul angajat al srl-ului meu. De la 1 aprilie mi s-a suspendat activitatea la care lucram, prelucrare date pentru o firma americana online. Nu pot gasi ... (vezi toată discuția)