avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Încredințare copil bunici
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Încredințare copil bunici

Bună ziua! În situația de pandemie actuală dacă ambii părinți ajung în spital și ne dorim ca băiatul nostru (12 ani) să meargă la părintii mei pentru a avea grijă de el se poate face o cerere, declarație sau cum se procedează?

Alte discuții în legătură

Încredințare copil bunici. Claudia2109 Claudia2109 Bună ziua! În situația pandemie actuală, dacă ambii părinți ajung în spital, copilul nostru de 12 ani ne dorim să meargă la părintii mei pentru a ... (vezi toată discuția)
Ce se întâmplă cu un bun achiziționat în timpul căsătoriei daca nu s-a făcut partajul la divorț cosmina1591 cosmina1591 Buna ziua! Sunt in următoarea situație: Mama și tatăl meu au divorțat în urma cu 13 ani (pe atunci eu eram minora, aveam 17 ani și am rămas în grija ... (vezi toată discuția)
Unde merg copiii in caz de divort dianaalexandra dianaalexandra buna ziua as vrea sa va adresez o intrebare si sa ma sfatuiti am o prietena apropiata care se confrunta cu o problema dificila are trei copii 2 fetite si un ... (vezi toată discuția)