avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Încredințare copil bunici.
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Încredințare copil bunici.

Bună ziua! În situația pandemie actuală, dacă ambii părinți ajung în spital, copilul nostru de 12 ani ne dorim să meargă la părintii mei pentru a avea grijă de el, trebuie făcută o cerere, declarație sau cum se procedează!
Cel mai recent răspuns: jurist2020 , utilizator 12:13, 30 Martie 2020
Se va declara la Serviciul de Asistență din cadrul Primăriei, cei de acolo oricum o să vă ceară acest lucru! Sper să nu aveți nevoie de o astfel de declarație! Multă sănătate și încredere!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Încredințare copil bunici Claudia2109 Claudia2109 Bună ziua! În situația de pandemie actuală dacă ambii părinți ajung în spital și ne dorim ca băiatul nostru (12 ani) să meargă la părintii mei ... (vezi toată discuția)
Tutela minor dheedo dheedo Buna seara, va rog daca se poate sa ma ajutati cu raspuns la urmatoarele intrebari: Pot obtine dreptul de tutela asupra unui minor fata de care nu exista ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor unei alte persoane decât parintii Ryel Ryel Buna, Pe scurt datele sunt: - locuiesc in strainatate si am in grija un copil minor de 12 ani care e nepotul meu; - ma ocup de educatia lui, ii platesc ... (vezi toată discuția)