avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Penitenciare
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Penitenciare

Am pe cineva in familie condamnat,putem depune cerere la drepturile omului de teama infectari cu virusul covid-19?Viata ii este pusa in pericol din cauza acestei pandemi
Cel mai recent răspuns: GMVX , utilizator 15:05, 30 Martie 2020
In momentul de fata cred ca cel mai sigur loc este penitenciarul. Nu au contact cu persoane din afara, nu cred ca trebuie sa intocmeasca declaratii pe proprie raspundere pentru deplasare la magazinul penitenciarului. Cine i-ar putea pune in pericol viata in locul respectiv din cauza pandemiei?
Gardieni,vin de afara,tocmai am vazut un articol pe net ca se plang gardieni ca nu le au dat echipament de protectie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Servirea in afara magazinelor a persoanelor care au comorbiditati, în contextul pandemiei covid-19 CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Servirea in afara magazinelor a persoanelor care au comorbiditati nu o considerati o necesitate in contextul pandemiei Covid -19? Aceste persoane sunt ... (vezi toată discuția)
Legalitatea certificatului verde Dacul G Dacul G Articolul 110 din CONSTITUȚIE spune că Guvernul al cărui mandat a încetat potrivit alineatelor (1) şi (2) îndeplineşte numai actele necesare pentru ... (vezi toată discuția)
Necesitatea ca toti oamenii sa poarte masti de protecție daca ies în public CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Este necesar sa purtati toti masti de protectie pentru a impiedica transmiterea noului coronavirus. În acest mod nimeni nu va mai fi infectat sau cel puțin ... (vezi toată discuția)