avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... deplasare pentru activitati agricole
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

deplasare pentru activitati agricole

Suntem pensionari (eu am sub 65 ani, sotul peste 65 ani) cu domiciliul in Ploiesti. Avem si o casa la tara la 30 km distanta, in judetul Dambovita, mostenire din partea sotului ,unde avem o livada si gradina pe care o cultivam si unde locuim pe perioada de primavara -toamna. Putem sa ne deplasam la casa de la tara pentru a efectua muncile agricole necesare si putem ramane acolo pe perioada situatiei de urgenta ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:41, 30 Martie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da.
Sa aveti însă si xerox după actul de proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deplasare pentru munci agricole codrut01 codrut01 Bună ziua, Am peste 65 ani. Pot să mă deplasez cu mașina in alt județ, la aprox. 300km, unde am in proprietate casă și terenuri agricole, pentru ... (vezi toată discuția)
Lucrari agricole ( ordonanta nr 3 ) gabriel1581 gabriel1581 Buna ziua, As avea o serie de intrebari legate de exceptia interzicerii deplasarilor prevazuta in ordonanta nr 3 , art 1 punctul h) si anume: \"deplasarea ... (vezi toată discuția)
Prima de instalare Mircea Simona Mircea Simona Bună ziua. Recent am revenit în România și îmi doresc să mă angajez în țară. Voi schimba domiciliul din județul Hunedoara pentru a mă stabili în ... (vezi toată discuția)