avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Lamuriri privind OUG 30-32/2020
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Lamuriri privind OUG 30-32/2020

1. Salariatii unei societati pot intra in somaj tehnic daca-si reduc activitatatea? De exemplu vin la lucru doar luni, miercuri si vineri? Sau daca-si reduc programul de lucru de la 8 ore la 4 ore zilnic?
Daca da, cum se evidentiaza acest lucru in Revisal?
2. Salariatii unei societati civile de executori pot fi trimisi in somaj tehnic?
Initial am inteles ca nu, dar daca au primit instiintare ca nu mai au voie sa faca popriri pe veniturile de la stat - pensii, de exemplu.
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Student si salariat larisalaly larisalaly Buna ziua, Am un salariat cu program de 8 ore/zi, 40 ore/sapt. care, din acest an, urmeaza cursurile unei facultati la zi. La facultate trebuie sa mearga 2 ... (vezi toată discuția)
Program lucru 12 ore. nu se îndeplinesc minimul de ore lunar, cum se operează în revisal? AtomuleseG AtomuleseG Buna ziua. Pe un punct de lucru sunt doi angajati. Programul este de Luni pana Miercuri 12 ore. Joi 11 ore. Vineri 12 ore. Sambata 11 ore. Duminica 8 ... (vezi toată discuția)
Calcul ore suplimentare xandi8207 xandi8207 Buna ziua. Am si eu nevoie sa imi explice cineva cum se calculeaza orele suplimentare in urmatoarea situatie: - contract individual de munca 8 ore pe zi 5 ... (vezi toată discuția)