avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Indemnizație pfa.
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Indemnizație pfa.

Bună. As dori sa știu dacă am pfa și nu am contract de munca, pot sa beneficiez de acea indemnizație? Și dacă odată cu acea indemnizație cât timp ești obligat sa plătești la sănătate și alte contribuții?
Ultima modificare: Marți, 31 Martie 2020
MMMM26, utilizator

Alte discuții în legătură

Pfa- urile platesc cotizatia daca sunt si angajati? alexa_a alexa_a Buna ziua, Am si eu cateva intrebari legate de contributiile la pensii ale PFA-urilo, si anume: 1. PFA-urile care sunt si angajati cu carte de munca sunt ... (vezi toată discuția)
Contributii cass - pfa Apostol Pacuta Apostol Pacuta In situatia in care o persoana lucreaza la o firma, cu contract individual de munca si norma intreaga, firma retinand si virand contributiile la Asigurarile ... (vezi toată discuția)
Concediu sarcina si lehuzie pfa+contract de munca MIR ANDY UNIVERSAL SRL MIR ANDY UNIVERSAL SRL am fost azi la casa de sanatate sa intreb pe ce baza se calculeaza concediul de sarcina si lehuzie in cazul pfa ( dupa veniturile estimate sau dupa cele ... (vezi toată discuția)