avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Șomaj tehnic grădinița privată acreditata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Șomaj tehnic grădinița privată acreditata

Suntem o grădinița privată acreditata care primește lunar o subvenție de 60% din fondul de salarii de la guvern. Întrebare. Putem beneficia de șomaj tehnic din moment ce beneficiem deja de aceata subvenție ?
Da.
Care este baza legală ? Nu constituie dubla finanțare ?
CIM fiind suspendate, s-ar putea sa nu mai primiti subventia. Trebuie analizate conditiile de acordare a acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somajul tehnic valentinmitrachee valentinmitrachee Buna ziua! Suntem o scoala particulara care este acreditata. Din motive deja știute, toate școlile sunt închise. Întrebarea 1: Noi putem beneficia ... (vezi toată discuția)
Șomaj tehnic angajați gradinita privata Catalina Turneanu Catalina Turneanu Buna seara! Va rog să-mi spuneți dacă pentru angajații dintr-o grădiniță privata, care nu este acreditata, se poate accesa șomajul tehnic? Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Am nevoie de ajutor urgent mihai_b86 mihai_b86 buna seara1 sa va spun povestea mea pe scurt...am absolvit fac de constructii ,tip bologna 4 ani..am dat apoi la master dar am intrat la taxa si am renuntat ... (vezi toată discuția)