avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... SRL FARA ANGAJATI
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

SRL FARA ANGAJATI

Buna ziua ce pot face sa primesc ajutor de la stat , tinand cont ca am srl fara angajati , cu activitatea oprita din data de 9.03.2020 , cu codul caen 8552 (prestari servicii ,dans, la mai multe scoli si gradinite )

Alte discuții în legătură

Doua intrebari, va rog danielg danielg Buna ziua, Va rog, daca se poate, sa ma ajutati cu cateva sfaturi. Urmeaza sa incep activitatea pe un SRL infiintat acum 4 ani (am depus declaratii de ... (vezi toată discuția)
Cod caen instructor coregraf ElenaTarna ElenaTarna Buna ziua! am diploma atestat de instructor coregraf si vreau sa predau dans in diverse institutii. la ce cod caen ma incadrez? 9304 Activitati de ... (vezi toată discuția)
Ce coduri caen sa aleg pt un srl-d Ral_uca Ral_uca Buna ziua, Pentru infiintarea unui SRL-D in vederea obtinerii de finantare nerambursabila (10 000 eur) as dori sa ma ajutati in alegerea codurilor CAEN ... (vezi toată discuția)