avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... declaratie pe propria raspndere si adeverinta ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

declaratie pe propria raspndere si adeverinta angajator in contextul ordonantei militare

Buna ziua,
Am nevoie ca administrator al firmei pe care o detin. dar la care NU SUNT ANGAJATA sa predau niste documente contabilei.
Pentru a putea iesi din casa completez si declaratie pe propria raspundere cum ca ies in interes profesional si adeverinta de la angajator(desi eu repet sunt administratorul firmei si nu sunt angajata) pe care eu o completez cu numele meu si ca reprezentant legal si ca persoana care se deplaseaza? Practic imi fac singura adeverinta ?
Cel mai recent răspuns: marcel.damaschin , utilizator 16:55, 1 Aprilie 2020
Da. Scopul nu este sa dovediti ca aveti acordul cuiva, ci ca va deplasati in interes de serviciu si pe un anumit traseu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Covid 19 costi84 costi84 Buna ziua. Am rugamintea sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: soferul unei masini care se deplaseaza in interes de serviciu si are adeverinta angajator ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, Îmi puteți spune va rog dacă administratorul și ... andra-celia andra-celia Bună ziua, Îmi puteți spune va rog dacă administratorul și asociatul unei firme trebuie sa aibă contract de angajare? In cazul în care localitatea unde ... (vezi toată discuția)
Deplasare în interes profesional în timpul stării de urgentă norbertfogarasi norbertfogarasi Ce fel de adeverință/document am nevoie decă deplasez în interes profesional ca administratorul unei firmei în timpul stării de urgență? De ex: Duc ... (vezi toată discuția)