avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Pensionar si PFA vs Somaj tehnic
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Pensionar si PFA vs Somaj tehnic

Daca sunt pensionar si am si activitate PFA,beneficiez de somaj tehnic?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 20:37, 1 Aprilie 2020
Legea nu distinge (deocamdata), parerea generala este ca se pot cumula, parerea mea este contrara. O sa vedem cum vor reactiona agentiile de stat cand vor procesa cererile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre indemnizație acordată întreprinderilor familiale in stare de urgență Roxynel Roxynel Buna ziua! Sunt Reprezentantul legal al unei întreprinderi familiale și, in paralel, sunt angajat la o firma care și-a a suspendat activitatea pe perioada ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de somaj daca sunt pfa? cristina001 cristina001 Buna ziua ies din concediu de crestere al copilului si nu am loc de munca dar vreau sa ma fac PFA unde o sa castig in jur de 200 lei/luna. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Din somaj tehnic in somaj bijou8 bijou8 Buna ziua, Am fost in somaj tehnic in perioada 20.03-02.04.2020. Astazi angajatorul ne-a anuntat (verbal, urmeaza scris) ca se inchide activitatea ... (vezi toată discuția)