avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Imaginile din spitalul din Brașov par sa fie din 1800
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Imaginile din spitalul din Brașov par sa fie din 1800

Am văzut la Antena 3 imagini dintr-un cort din ceva ce se vroia un spital din Brașov, imagini de-a dreptul.socante .Acesti doctori nu au nicio.sansa.echitabila.sa.se.lupte cu noul coronavirus.Nu au nicio șansă reală.
M-a impresionat faptul că ei erau plini de speranta desi nu aveau șanse...

Am zis anul 1800 ca sa nu zic anil 1700...ca sa nu para exagerat...

Nu credeam sa ma șocheze ceva pe mine dar...viata e plină de surprize...

Politicul si-a batut joc de oameni si de medici în ultimii 30 de ani.

O bătaie de joc fara a exista cuvinte...

Un management care nici nu trebuie discutat ci exclus fără drept de replica...

Managerul si-a luat un salariu foarte mare din banii contribuabililor si si-a batut joc de oameni.
Foarte trist...

Pe mine ma surprinde ca nu am auzit sa fi demisionat.O demisie de onoare...daca am putea vorbi de onoare în astfel.de cazuri...
Ultima modificare: Miercuri, 1 Aprilie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

Alte discuții în legătură

Realitatea e ceea ce decidem noi ca este Ares-3 Ares-3 [b]Hand of hope[/b], asa se numeste fotografia a carei poveste m-a coplesit: o manuta de copil nenascut strange degetul chirurgului care il opereaza pe coloana ... (vezi toată discuția)
Operație cu urmări deosebit de grave. este, sau nu, malpraxis? dany_tl76 dany_tl76 Va rog sa imi spuneti daca este sau nu malpraxis : Pentru ca doctorii incearca sa se acopere unul pe altul si raspund: ca nu intruneste conditiile de ... (vezi toată discuția)
Sunt trista... Coici Coici Buna, sunt o studenta aflata pe ultima suta de metri cu Dreptul (dau licenta acum), lucrez la o societate civila de avocati si sunt foarte trista la gandul ca ... (vezi toată discuția)