avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1227 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... INCETARE CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

INCETARE CIM

Buna ziua,

Cum se poate inceta un contract individual de munca invocand forta majora ?

La firma la care lucrez am facut reducere de posturi pentru 7 agenti vanzari iar unul dintre ei refuza sa semneze preavizul.
Oare pot sa ii incetez contractul invocand forta majora?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:56, 2 Aprilie 2020
Forta majora ar inseamna desfiintare posturi ,adica in baza art.65 alin.1 C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este posibila incetarea cim cf. art. 55 lit.c in ultima zi de preaviz? ContSters146823 ContSters146823 Daca angajatul in ultima zi de preaviz cere desfiintarea CIM cu acordul partilor, preavizul fiind dat in conformitatae cu art 65-68 , este corect sa-i incetam ... (vezi toată discuția)
Demisie art 55.lit.b bflorinrom bflorinrom Buna ziua.Vreau sa stiu daca in baza articolului 55 lit b se poate beneficia de ajutorul de somaj.Daca nu...in baza carui articol ?Ca sa stiu daca se mai ... (vezi toată discuția)
Concediere prin desfiintare de post Cris_M Cris_M Buna ziua, As vrea sa stiu care sunt drepturile unui angajat in caz de concediere prin desfiintare de post. Angajatorul are obligatia sa mute angajatul pe ... (vezi toată discuția)