avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Legea 19
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Legea 19

Buna ziua. Ma aflu in situatia in care ambii părinți lucreaza in domeniul sanatatii si avem un copil de 2 ani. Eu lucrez in spital în cadrul secției farmacie, soția este medic de familie.de la spital au spus că nu mă incadrez pentru libere pe legea 19/2020 chiar dacă nici soția nu are voie să își ia liber, deoarece medicul de familie este obligat să asigure asistenta medicală în aceasta perioada.

Atunci ce ar trebui să fac ? Sa imi las copilul de 2 ani in casa singur? Precizez ca o bunica este la 300km ingrijind un frate cu fractura de femur si ajutându un alt frate care este militar și are un copil de 6 luni, iar cealaltă bunică are cancer si este imobilizată la pat
Ultima modificare: Joi, 2 Aprilie 2020
Adrian Vasile, utilizator

Alte discuții în legătură

La cate zile de concediu medical am dreptul cand am un copil bolnav de cancer? geandan geandan va rog sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea pe care o am din ianuarie cu copilul meu de 3 ani care e bolnav de cancer. ma intereseaza la cate zile de ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru ingijirea copulului mai mare de 7 ani nicomar1 nicomar1 Buna ziua , as dori sa pun o intrebare ce ne facem in cazul in care copilul a indrasnit sa depaseasca varsta de 7 ani si a suferit un accident de ruptuta de ... (vezi toată discuția)
Accident rutier pe trecere de pietoni Beatrice77sb Beatrice77sb Bu na ziua, in data02/08/2017 pe o trecere de pietoni, bunica mea, in etate de 85 de ani, in timp ce traversa regulamentar pe trecerea de pietoni a fost ... (vezi toată discuția)