avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Reguli pt prevenire
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Reguli pt prevenire

Lucrez intr un depozit de profile PVC,nu ni s a dat nimic de protectie si nici nu inchide,doar a modificat programul cu doua ore! De maine sunt alte amenzi! Avem drepu sa lucram nefiind mag de produse alimentare?

Alte discuții în legătură

Suspendare pfa geogel.iordan geogel.iordan Buna seara, eu sunt Georgel am si eu 2 intrebari pentru dumneavoastra. - am un PFA deschis in 2010 pentru prestari servicii, a functionat 3 ani fara sa ... (vezi toată discuția)
Pauza la locul de munca Madmatricx Madmatricx Buna seara, Lucrez intr-un depozit cu produse alimentare, ca stivuitorist. In depozit sunt 2-3 grade celsius, programul de lucru este de 8 ore, trei ... (vezi toată discuția)
Conditii minime de lucru oferite de angajatori deceballus deceballus Care sunt conditiile minime de lucru care trebuie sa le ofere o societate comerciala angajatilor sai,angajati care urmeaza asi desfasura munca in conditii de ... (vezi toată discuția)