avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Programare Service
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Programare Service

In contextul actual si al restrictiilor curente de cand cu COVID-19 se poate merge la service pentru a face schimb de anvelope si placute de frana ?

Alte discuții în legătură

Cam pot sa-mi recuperez banii sau o parte din ei??? CRRISTINA CRRISTINA AM SI EU O MARE PROBLEMA , AM ACHIZITIONAT IN URMA CU 6 ZILE NISTE ANVELOPE DE LA UN STAND DIN COMPLEXUL AUTOVIT VITAN VALOARE ANVELOPELOR ESTE DE 1120 RON LA ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am achitat un avans anul trecut unui furnizor de servicii ... nadia2214 nadia2214 Buna ziua! Am achitat un avans anul trecut unui furnizor de servicii pentru nunta ce trebuia sa aiba loc pe 13.06.2020. Din cauza covid am mutat data pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!daca vrea cineva sa vina din germania in romania ce ... Teoflo Teoflo Buna ziua!Daca vrea cineva sa vina din Germania in Romania ce conditii trebuie sa îndeplinească la plecare de acolo si cand ajunge in tara?Multumesc! (vezi toată discuția)