avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort?

Buna ziua...am o sora care vrea sa divorteze..are 2minori (10ani,5ani).pana acum ceva timp sotul a fost de acord cu acest divort spunandu-i ca ,copii o sa ramana la ea ca el nu o sa poata sa ii intretina avand salariu mic.ei nu au nimic in comun luat..casa..apartm...stau in chirie..acum cu criza asta... (coronavirus)el nu prea mai lucreaza si sta mai mult acasa,sora fiind la serviciu,sotul a inceput sa vb pe mama de rau in fata copiilor...sora mea dandu-si seama de comportamentul minorilor fata de ea....de satmp.aceasta el dintr-o data sa transformat in tata bun......ce ar trebui ea sa faca in privinta asta caci divortul vrea sa fie cat mai repede??
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 09:54, 3 Aprilie 2020
să introducă o cerere de divorț în instanță.
nu va fi gata prea repede, dar sigur va fi cu atât mai repede cu cât va introduce cererea cât mai curând.
Sa contracteze servicii avovatiale si sa introduca cerere de divort, daca a luat aceasta decizie.
In ipoteza in care intentioneaza sa plece de la
domiciliu cu minorii, poate solicita stabilirea vremelnica a domiciliului acestora la locuinta ei pe cale de ordonanta presedintiala, care se judeca cu celeritate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta presedintiala abby abby Este competenta instanta de judecata sa se pronunte asupra unei cereri dee ordonata presedintiala cand sotii sunt despartiti in fapt, nu s-a initiat actiunea ... (vezi toată discuția)
Divort cu 2minori iulia53 iulia53 Buna ziua problema se prezinta asa:Sotia nepotului vrea sa divorteze,dar nepotul nu e de acord ,el nu are motive intemeiat mai ales ca sunt 2minori la mijloc ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine custodia copilului inainte de pronuntarea divortului,din cauza tatalui violent irisred irisred Cum pot obtine custodia mai repede de pronuntarea divortului de un tata violent fizic si verbal,care creaza o stare de tensiune si certuri violente netinand ... (vezi toată discuția)