avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Stare urgenta
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Stare urgenta

Ca și Pfa cu cod caen 8552 beneficiez de indemnizație pe perioada stări de urgenta.?
Cel mai recent răspuns: jurist2020 , utilizator 10:01, 4 Aprilie 2020
Dacă aveți activitatea suspendată

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situație urgenta pfa Magda77? Magda77? Bună ziua dacă contractul meu a fost întrerupt începând din data de 1 aprilie pot beneficia de indemnizație.? Am un Pfa cu cod caen 8552 în domeniu ... (vezi toată discuția)
Pfa predare limba engleza in gradinite oanaj oanaj Buna ziua! Am absolvit Fac. de Litere, specializarea jurnalistica-engleza, insa [u]nu[/u] am urmat modulul de pedagogie in facultate. Am PFA pentru ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic in conditiile oug 30 din 2020 covid 19 gabosu gabosu Dezvolt intrebarea anterioară. Un salariat cu timp partial care este și pensionar poate beneficia de somaj tehnic decontat de stat în condițiile OUG 30 ... (vezi toată discuția)