Buna ziua,
Locuiesc împreună cu prietenul intr-o altă localitate/adresa față de cea prevăzută in cartea de identitate, in interes de serviciu (amândoi lucram la aceeasi firma in această localitate ) . In condițiile starii de urgență, nu ne-am permis sa umblăm sa ne facem acte sau viza de flotant. Intrebarea mea ar fi, este acest lucru obligatoriu? Suntem obligați sa ne facem cumva viza de flotant in aceste condiții ? Stiam ca persoanele care locuiesc la alta adresa in interes de serviciu ar face excepție. As vrea daca se poate sa ma sfatuiti.
Deasemenea, cum as putea dovedi ca locuiesc aici in interes de serviciu?
Exista vreo declarație pe care o pot completa?
Buna ziua,
Rugati angajatorul sa va emita o adeverinta din care sa rezulte ca aveti locul de munca in acea localitate.
cand completati orice declaratie pe proprie raspundere completati domiciliul de resedinta (acolo unde locuiti efectiv) si, eventual si domiciliul din C.I.
Nu va obliga nimeni sa va faceti flotant si cu atat mai putin acum, in situatia actuala.
Chirie...flotant
Robesspiere
Daca nu locuiesc la adresa de domiciliu (cea din C.I.), dar locuiesc, cu chirie, la alta adresa, in aceeasi localitate, sunt obligat sa am viza de flotant la ... (vezi toată discuția)