avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contestatie amenda
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contestatie amenda

Buna seara!Daca am luat o amenda astazi 03.04.2020 deoarece am avut la mine doar adeverinta de la angajator dar declaratia pe propria raspundere nu am avut declaratia pe propria raspundere pot sa fac contestatie?Va multumesc
Puteti sa faceti contestație și acum daca v-a fost comunicat pv de contravenție sau fara nici o problemă în termen de 15 zile de la încetarea stării de urgență in această perioadă fiind suspendate termenele de prescripție,decadere etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda ordonanta 7 completata gresit de agent GeorgeManolache9 GeorgeManolache9 Buna seara ! Am primit o amenda in data de 03.04.2020 in jurul orei 00 deoarece m-a depistat o patrula de politisti ,iar eu aveam declaratia cu data de ... (vezi toată discuția)
Termene depunere contestatie andrei202 andrei202 Buna ziua, Chiar la inceputul starii de urgenta sotia a primit un PV de constatare a contraventiei. Pe timpul starii de urgenta sunt suspendate termenele de ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda Catainkiki Catainkiki Buna ziua ...2.04.2020 miam complectat o declaratie ca ies in oras pt activitati fizice ...in drumul meu am trecut prin fata unei secti de politie ..am vrut sa ... (vezi toată discuția)