avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cat timp se poate amana plata intretinerii ?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cat timp se poate amana plata intretinerii ?

Pana in prezent sunt la zi cu plata intretinerii in blocul in care locuiesc.
Deoarece Casieria blocului va fi deschisa o singura ora in ziua de 14 aprilie 2020,deci va fi lume multa,aglomeratie(posibila contaminare cu Covid 19 ),in subsolul cladirii,va rog sa-mi spuneti cat timp pot amana plata fara penaliari .Prcizez ca nu am intarziat niciodata pe parcursul celor 10 ani de cand locuiesc in acest bloc.
Cel mai recent răspuns: draftacristi , utilizator 12:39, 5 Aprilie 2020
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Si am uitat sa precizez in raspunsul anterior.....administratorul va veni cu chitantele complectate pentru fiecare, asa ca timpul pentru a-mi inmana factura si a-i inmana suma exacta ( asa cum ne-a rugat in mesajul afisat ) va fi foarte mic pentru fiecare...deci totul tine de organizare...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face in situatia cand sunt trecut abuziv cu mai multe persoane la intretinere? deea_222 deea_222 buna ziua,as vrea sa stiu ce pot face in situatia in care am fost trecut cu mai multe pers la intretinere..........eu locuiesc singura si din 3 in 3 luni ma ... (vezi toată discuția)
Probleme administrator bloc. iclaudiaisabela iclaudiaisabela Detin un apartament (unde momentan nu sta nimeni dar voi sta de la vara eu cu sotul) intr-un bloc tip vila de 12 apartament (6 pe scara). In celelalte ... (vezi toată discuția)
Chirias persecutat de administrator cristiursea cristiursea Bună ziua, De aproape 2 ani locuiesc în chirie. Până de curând nu am avut niciun fel de probleme cu Asociația de Proprietari, însă de vreo trei ... (vezi toată discuția)