avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Contestare decizie pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Contestare decizie pensie

Se poate contesta decizia de pensionare privind pensia militara, pentru un fost politist, avand in vedere Decizia nr.51/2019 a ICCJ si cu privire modalitatea de calcul al salariului raportat la salariul minim pe economie aferent anului 2009.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:33, 4 Aprilie 2020
Deciziile de pensie emise de casele de pensie sectoriale pot fi contestate, în termen de 30 de zile de la comunicare, la comisiile de contestații care funcționează în cadrul Ministerului Apărării Naționale, Ministerului Afacerilor Interne și Serviciului Român de Informații.

Deciziile de pensie necontestate în termenul de mai sus sunt definitive.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie decizia pensionare NiculaeB NiculaeB din 18 ani grupa ll mi se ia in calcul doar 12, pe motiv ca in perioada cand am fost sef de compartiment ctc , AQ nu beneficiez de grupa ll.Mentionez ca in CM ... (vezi toată discuția)
Furt sau nevoi ale mapn pentru interceptarea ozn-rilor flocirel flocirel In anul 2010 am fost... sanctionat(ca toata lumea) cu 25 %,am inteles in sensul ca a fost condamnata toata lumea.Primesc mai acusica cateva zile o noua decizie ... (vezi toată discuția)
Competenta de solutionare Pilu Pilu Buna ziua, as avea o rugaminte, daca ma poate sfatui cineva: Am solicitat in scris Casei sectoriale de pensii a MAI sa-mi recalculeze pensia, in sensul de a-mi ... (vezi toată discuția)