avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Poprire
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Poprire

Buna ziua ! Am poprire prin hotărâre judecătorească și din cauza situației actuale sunt in concediu supraveghere copii conform legii19/2020 . Doresc sa știu dacă fiind in aceasta situație se va aplica poprire și pe indemnizația primită in aceasta perioada. Va mulțumesc !

Alte discuții în legătură

Legea 19-2020 Anca_4u Anca_4u Buna seara . As vrea sa va rog sa ma lămuriri și pe mine cu aceasta lege . Sunt in 75% cu copilul acasă și am fost înștiințată de contabilitate ca luni ... (vezi toată discuția)
Hotărârea nr. 217/2020 FlorinKM FlorinKM Bună ziua. Soția mea de afla acasă conform Hotărârii nr. 217/2020 pentru aplicarea prevederilor Legii nr. 19/2020 privind acordarea unor zile libere ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de zile libere platite pe perioada vacantei? morty morty Buna seara, Doresc sa va intreb daca beneficiez de zile libere platite conform Legii nr 19/2020 pe perioada vacantei? Va multumesc pentru raspuns. (vezi toată discuția)