avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Autoizolarea obliga la concediu medical
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Autoizolarea obliga la concediu medical

Deși sunt în concediu de odihna legal, angajatorul ma obliga sa-mi iau concediu medical. E legal?

Alte discuții în legătură

Autoizolarea ma obliga la concediu medical? viola2rose viola2rose Dacă sunt în concediu de odihna legal, înainte chiar de a intra în autoizolare, angajatorul ma poate obliga sa iau concediu medical? (vezi toată discuția)
Concediu de odihna cata272 cata272 Am si eu o nelamurire, daca pana acum am fost in concediu medical, am dreptul ca dupa terminarea acestuia sa beneficiez si de concediu de odihna pt anul trecut ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata andrei20041 andrei20041 Buna ziua.Problema mea este urmatoarea.Mai am pe anul 2008 o zi de concediu de odihna.Doresc sa iau acum 2 zile fara plata.Angajatorul mi-a zis ca mai intai ... (vezi toată discuția)