avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Autoizolarea ma obliga la concediu medical?
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Autoizolarea ma obliga la concediu medical?

Dacă sunt în concediu de odihna legal, înainte chiar de a intra în autoizolare, angajatorul ma poate obliga sa iau concediu medical?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 08:15, 9 Aprilie 2020
nu va puteti lua un concediu de odihna mai lung decat cel convenit cu angajatorul.
Nu se pune problema unui concediu de odihna ma lung.. Acopăr cu concediul de odihna cele 14 zile.. Chiar mai mult

Adrian Dimitriu a scris:

nu va puteti lua un concediu de odihna mai lung decat cel convenit cu angajatorul.

dvs aveti azi dreptul la concediul aferent aprox. unui trimestru, ceea ce inseamna 6-7 zile. la acestea se adauga restanta din anul trecut, daca ea exista si cu conditia ca aceasta sa fie inregistrata in documente.
nu puteti obliga angajatorul sa va acorde formal concediu de odihna in avans.
Ultima modificare: Joi, 9 Aprilie 2020
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul zile concediu odihna ion_raluca ion_raluca Lucrez in sectorul bugetar, la 01.04.2016 o sa intru in concediu de maternitate. Inainte de acest concediu de maternitate as vrea sa-mi iau si concediul de ... (vezi toată discuția)
Preaviz adinutza.2008 adinutza.2008 Daca inceteaza raporturile de munca in temeiul art.55, lit.b codul muncii, pot ca in perioada de preaviz(15 zile) sa imi iau concediu de odihna sau un concediu ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma va rog în legatura cu concediul de odihna... MARA MALINA MARA MALINA Lucrez in sanatate -bugetari... In data de 17.04. 2012 m-am intors din concediul de crestere a copilului de 2 ani si mi s-a spus acum ca nu am dreptul la ... (vezi toată discuția)