Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

MINOKA HR 
	    	Consultant resurse umane

MINOKA HR 
	    	Consultant resurse umane	    

Cornel  Vasile, Consilier juridic
 Cornel  Vasile, Consilier juridic 	
			~ final discuție ~
 Daria B.	                   

Câte contracte de muncă full-time acceptă legislația?
Bună ziua, 
Aș dori să știu în câte locuri se poate angaja o persoană cu contract de ... (vezi toată discuția)
	                    Daria B.	                   

Câte contracte de muncă full-time acceptă legislația?
Bună ziua, 
Aș dori să știu în câte locuri se poate angaja o persoană cu contract de ... (vezi toată discuția)

Ali23.06	                   

Buna ziua !
 Daca  lucrez  full time ( 8 ore) ca asistent  medical , poate incheia un alt contract tot full time 8 ore la o firma unde voi fi agent de vanzari ... (vezi toată discuția)
	                    Ali23.06	                   

Buna ziua !
 Daca  lucrez  full time ( 8 ore) ca asistent  medical , poate incheia un alt contract tot full time 8 ore la o firma unde voi fi agent de vanzari ... (vezi toată discuția)

alexandyr1988	                   

Salutari! Situatia mea in ceea ce privesc contractele de munca este in felul urmator:
1. Contract in acord pe 8 ore cu program flexibil in intervalul 08-20 ... (vezi toată discuția)
	                    alexandyr1988	                   

Salutari! Situatia mea in ceea ce privesc contractele de munca este in felul urmator:
1. Contract in acord pe 8 ore cu program flexibil in intervalul 08-20 ... (vezi toată discuția)