Buna ziua.
Detin un spatiu comercial in imediata apropiere a unui un bloc.Deoarece nu am sursa de apa am facut o conventie cu asociatia pentru un acord necesar deschiderii unui contract de furnizare apa si pentru canalizare cu Apavital .Conducta de apa si canalizare trece in subsolul blocului la limita celor 2 proprietati (bloc si spatiu ).
Odata cu schimbarea conducerii asociatiei am fost pus pe lista de plata ca orice apartament ( salarii+fond rulment+reparatii terasa bloc ,toate mai putin consumul de apa )
Intrebare-Poate asociatia sa faca acest lucru ,avand in vedere ca spatiul meu nu are cota indiviza din bloc ?
Buna ziua,
Nu poate face asta. Contestati lista de plata la presedinte si, daca nu gasiti intelegere, mergeti la primarie-compartiment specializat.
Va pot cere maxim o chirie, daca teava tranziteaza parti ce se afla in administrarea asociatiei.
Banuiesc ca aveti contract separat cu furnizorul de apa, nu?
Pretentia asociatiei de proprietari dovedeste ca echipa manageriala a acesteia nu stapaneste dispozitiile in vigoare
Obligatiile de plata impuse de asociatia de proprietari sunt netemeinice si nelagale
Solicitati oficial presedintelui de asociatie sa respecte si sa aplice unitar dispozitiile in vigoare
Buna ziua.
Am contract separat cu furnizorul de apa,doar alimentarea se face cu o teava din subsolul blocului separat de apometrul locatarilor. Platesc 10 ron la furnizorul de apa si 100 ron lunar cheltuieli la asociatie.
Cum pot contesta lista de plata ?Asociatie nu vrea sa stea la discutii.
Multumesc pentru raspuns.